Tuesday, August 20, 2013

Shikoni qfar po ndodh ne Izrael


Keshtu mendonte " PRESIDENTI HISTORIK " Per ushtrin e lavdishme çlirimtare !!!

Add caption

Hackohet Mark Zuckerberk

Siguria e adresave në email dhe profilet tona në rrjetet shoqërore nuk është asnjëherë e sigurt, siç dëshmon edhe fakti që vetë themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg, ra pre e një “hacker”-i më parë gjatë javës, transmeton TCH.

Gjeniu 29-vjeçar i informatikës u shënjestrua nga një virus, i cili bëri që ai të humbte kontrollin e një pjese të profilit të tij më parë gjatë javës.

Nëpërmjet virusit, mund të postohej në murin e “Facebook” të Zuckerberg dhe të gjithë përdoruesve të shënjestruar, edhe pse pa autorizimin e tyre.

Një reklamë aspak e mirë për rrjetin shoqëror më popullor të botës, jo vetëm depërtimi i këtij virusi, por edhe reagimi me disa ditë vonesë i vetë rrjetit. 

http://iearnmoneyhelper.blogspot.com